Την ανάγκη να αποσαφηνίσουν τις θέσεις τους στο θέμα των συνεργασιών την επόμενη ημέρα, η Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής, επισήμανε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Σε συνέντευξή του στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι ο νέος φορέας δεν μπορεί να συνεργαστεί με το κόμμα του κ.Μητσοτάκη έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες σήμερα στην αξιωματική αντιπολίτευση με την ενσωμάτωση της ακροδεξιάς τάσης, και πρέπει να επιδιωχθεί το άνοιγμα στις προοδευτικές δυνάμεις, τις οποίες και θεωρεί φυσικό χώρο του νέου κινήματος.

Η βάση του κινήματος από τις επαφές που είχα, τόνισε, και το κλίμα που εισπράττουμε είναι ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με τη ΝΔ όπως τα προηγούμενα χρόνια και για το λόγο αυτό πρέπει να αναζητηθούν νέες συνεργασίες με αρχή τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναρωτιέμαι ποιος είναι εκείνος που θα προτείνει συγκυβέρνηση με την ακροδεξιά, δήλωσε, ο κ. Ραγκούσης, και εκτίμησε πως με την τακτική των ίσων αποστάσεων που κρατείται μέχρι σήμερα δεν αποσαφηνίζονται οι προθέσεις με αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις για το Κίνημα Αλλαγής να είναι λιγότερο ενθαρρυντικές σήμερα από τον περασμένο Νοέμβριο με την εκλογή της νέας Προέδρου.

Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή:ert.gr