Έχετε ξεμείνει τον Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα, ή ανήκετε σε αυτή την ψαγμένη κατηγορία που προτιμά να παραμένει εντός των τειχών αυτή την περίοδο προκειμένου να αποφύγει την κοσμοσυρροή στα θερινά θέρετρα και να απολαύσει την πόλη αλλιώς; 

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή η πανσέληνος, η πιο φωτεινή ολόκληρης της χρονιάς,  θα είναι διαφορετική μιας και πολλοί χώροι έχουν προγραμματίσει συναυλίες και πάρτι κάτω από το φως του φεγγαριού!  

Το Μουσείο Ακρόπολης θα λειτουργήσει στις 15 Αυγούστου με διευρυμένο ωράριο -θα είναι  ανοιχτό μέχρι τις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη μέχρι και τις 20:00-  δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την φωτογραφική έκθεση «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης».

Επίσης οι τραγουδιστές Ειρήνη Τουμπάκη, Αντρέας Λάφης, Μαρία Αναματερού και Σωτήρης Καρυστινός στις 21:00 θα πάρουν τα μικρόφωνα τους και θα τραγουδήσουν για τη γεμάτη σελήνη, κάνοντάς μας να λικνιστούμε στον ρυθμό και να ρομαντζάρουμε με θέα τον Ιερό Βράχο. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου, καθώς και το καφέ του ισογείου.

Πηγή:bovary.gr