Νέα εβδομάδα, νέες ερωτήσεις, νέες ιδέες.

Κάθε εβδομάδα απαντώ σε όλες σας τις ερωτήσεις για την μόδα και το στιλ. Λίγο πριν μπει το φθινόπωρο -ημερολογιακά τουλάχιστον- θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για το στιλ της νέας σεζόν.

Και θα το κάνουμε ξεκινώντας από εδώ.

Μέσα από τα δικά σας μηνύματα.

Καλησπέρα Πελαγία μου! Χρειάζομαι για άλλη μια φορά την βοήθεια σου! Παντρεύεται μια καλή μου φίλη τον Σεπτέμβρη και θα φορέσω ένα ροζ φόρεμα (baby pink) τελείως μίνιμαλ. Το παπούτσι μου θα ναι ροζ με ελάχιστο μπεζ. Θέλω να παίξω με τα αξεσουάρ για να δώσω στο σύνολο λίγη ένταση. Σκεφτόμουν μαύρα (ρολόι και σκουλαρίκια). Τι λες; PS αν έχεις και άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες! Φιλιά, Β.

Αγαπητή φίλη Β! χαίρομαι που μου ξαναστέλνεις! Νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς όταν λες «ένταση». Έχω όμως δύο ενστάσεις, η μία αφορά το μαύρο με το ροζ που είναι σκληρή αντίθεση και η άλλη σχετικά με το ρολόι, καλύτερα να το αποφύγεις σε βραδινό σύνολο. Αν είσαι μαυρισμένη, προτίμησε να ενισχύσεις το μαύρισμα με μπρόνζερ και να παίξεις με κίτρινο χρυσό στον λαιμό αν ταιριάζει με το σχέδιο του ντεκολτέ. Σου βρήκα και κάποια κοσμήματα σε μαύρο χρώμα!

 

 

KENNETH JAY LANE

 

KENNETH JAY LANE

Πηγή:bovary.gr