Τρίτη και ήρθε η ώρα να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σου.

Όλα όσα αναρωτιόσουν και σε προβλημάτιζαν σχετικά με τις τάσεις και το στιλ, αυτή την μεταβατική περίοδο που ο καιρός μας μπερδεύει. 

N.N. Είναι Μάρτιος και αυτό το -μια κρύο μια ζέστη- με έχει μπερδέψει λίγο. Τελικά μέχρι πότε φοράμε χειμωνιάτικα; Και τι βάζουμε αυτή την εποχή;

Εξαρτάται από τον καιρό, μπορεί να είναι άνοιξη αλλά μακριά από τον ήλιο κρυώνουμε. Το layering είναι η μοναδική απάντηση για τον Μάρτιο που σαν μήνας είναι ιδανικός για να φορέσουμε τα ανοιξιάτικα-φθινοπωρινά μας ρούχα. Φοράμε πουκάμισα, σακάκια, μαντήλια μικρά στον λαιμό, όμορφα loafers, φορέματα με λεπτό μαύρο καλσόν, φούστες μακριές χωρίς καλσόν και εσάρπες αντί για ζακέτες.

Α.Τ. Μήπως μπορείς να μου υποδείξεις κάποια παπούτσια με τακούνι (όχι πολύ) που είναι και κομψά αλλά και άνετα; Περπατάω αρκετά, αλλά λόγω δουλειάς, δεν μπορώ να βάζω φλατ και αθλητικά.

Είσαι ο άνθρωπός μου, έχω κάνει διατριβή πάνω στα άνετα παπούτσια. Mules, loafers και πέδιλα με μικρό τακούνι είναι ό,τι καλύτερο για κάθε μέρα.

Mules: μην σε πιάνει πανικός, μιλάω για φινετσάτα ίσια (φοράω και ψηλά καμιά φορά) που είναι πολύ βολικά για γραφείο. Προσοχή στο περπάτημα, δεν τα σέρνουμε. Θέλει λίγη χάρη και όχι κλαπ κλαπ όταν περπατάς.

 

 

 

 

 Πηγή:bovary.gr