Η Τρίτη είναι εδώ και εδώ είναι και οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας για το στιλ.

Σε κάθε σου στιλιστικό αδιέξοδο, η Πελαγία Χριστάκη έχει την «πυξίδα» για να βρεις τον σωστό, για εσένα, δρόμο στο στιλ.

Κάθε Τρίτη, μέσα από το Bovary, η Πελαγία Χριστάκη απαντά στις ερωτήσεις σας και σας δίνει έξυπνες ιδέες για τη μόδα, τις νέες τάσεις της και το shopping. Ποια κομμάτια είναι αυτά που συμμαχούν μαζί σου για εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες; Ποια ρούχα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση; Τι να φορέσεις όταν… δεν έχεις τίποτα να βάλεις; Οι σημερινές ερωτήσεις έχουν ενδιαφέρον και η λύση τους βρίσκεται στο τσεπάκι της Πελαγίας!

 

Ε.Θ. Πελαγία μου γεια σου. Πήρα μια πολύ ωραία τσάντα, σε καφέ-ταμπά χρώμα που δείχνει πολύ σικ και ακριβή. Όμως, δεν έχω το ίδιο χρώμα παπούτσια. Μπορώ να την πάρω φορώντας μαύρα;

Τρεις μύθοι που καταρρίφθηκαν. Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απαραίτητο να καλύπτουν τα φρύδια, το χρώμα της τσάντας σου δεν οφείλει να είναι ασορτί με το χρώμα των παπουτσιών σου και η γη δεν είναι επίπεδη.

Είναι σημαντικό να αποστασιοποιηθείς και λίγο από τον κανόνα και να δεις τι είναι αυτό που φοράς: ένα μαύρο παπούτσι mule flat μπορεί να ταιριάζει με μια ταμπά τσάντα για το πρωί αλλά η δεύτερη να είναι παράταιρη με ένα sexy, ψηλό παπούτσι.

Σημαντικό είναι να σκεφτείς και τα υλικά τους: δερμάτινο, σουέτ και λουστρίνι δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. 

Γενικά το ταμπά με το μαύρο ταιριάζουν πολύ και το ντύσιμο γίνεται πολύ σικ αλλά το μπλε είναι ιδανικό.Πηγή:bovary.gr