Πόσο ενθουσιάζεσαι όταν ακούς ότι οι άνθρωποι που αγαπάς είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους; Να αρραβωνιαστούν, να παντρευτούν και στη συνέχεια, αν το επιθυμούν, να ομορφύνουν την οικογένεια τους με ένα παιδάκι; Μήπως, όμως, μερικά ζευγάρια ακολουθούν πλέον αυτή τη διαδρομή ανάποδα; Φέρνουν, δηλαδή, στον κόσμο αυτό πρώτα ένα μωρό και στη συνέχεια αποφασίζουν να φορέσουν βέρες στο Δημαρχείο ή την Εκκλησία. Μερικοί από τους αγαπημένους σου σταρ πάντως το έχουν βιώσει! Ποιοι είναι;

 

Kim Kardashian & Kanye West


(πηγή φωτογραφίας: @kimkardashian)

Ήταν ένα ζεστό πρωινό του Ιουνίου (15 του μηνός) όταν η πιο γνωστή Kardashian ανακοίνωσε πως το πρώτο της παιδί, η North, ήρθε στον κόσμο αυτό. Την λάτρεψε όσο κανένα άλλο. Το ίδιο και ο μπαμπάς της, Kanye West, ο οποίος, οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της, έκανε στην Kim την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

 

Mila Kunis & Ashton Kutcher


(πηγή φωτογραφίας: @rheban24)

Ένα τυχαίο casting έμελλε να μετατραπεί στην καλύτερη ευκαιρία να γνωριστούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Aston ήταν ο πρώτος συνάδελφος που φίλησε η Mila. Έκτοτε, δημιουργήθηκε ανάμεσα τους μία ακαταμάχητη έλξη, η οποία τον Οκτώβριο του 2014 αποτυπώθηκε στην πρώτη τους κόρη. Το επόμενο καλοκαίρι, ο πετυχημένος ηθοποιός κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η συνέχεια γνωστή και παραμυθένια.

 

Natalie Portman & Benjamin Millepied


(πηγή φωτογραφίας: @natalieportman)

Γνωρίστηκαν στον βραβευμένο «Μαύρο Κύκνο» και, παρά τις αρχικές αμφιβολίες της Natalie, η ηθοποιός εμπιστεύτηκε το σύντροφο της και τον Ιούνιο του 2011 το μωράκι τους άνοιξε τα μάτια του. Δύο μήνες μετά, οι δυο τους παντρεύονται σε ένα δικαστήριο της Καλιφόρνια και μερικά χρόνια μετά μεγαλώνουν την οικογένεια τους ακόμα περισσότερο, με την κόρη τους, Amalia.

 

Jessica Simpson & Eric Johnson


(πηγή φωτογραφίας: @jessicasimpson)

Μπορεί να περίμενε την πρόταση από τον σύντροφο της με μεγάλη λαχτάρα, όμως, αυτή δεν ήρθε νωρίτερα από τη στιγμή που το πρώτο τους παιδί έσβησε το πρώτο του κεράκι στην τούρτα. Ακολούθησαν δύο ακόμα παιδιά και πολλές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

 

Matthew McConaughey & Camila Alves


(πηγή φωτογραφίας: @camilamcconaughey)

Σήμερα, κρατούν στην αγκαλιά τους όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία μικρά παιδιά. Σκέψου απλά ότι ο Matthew, όχι και τόσο φιλικός απέναντι στο μυστήριο του γάμου, περίμενε πρώτα να γεννηθεί και το δεύτερο τους παιδί, μέχρι να προσφέρει στην αγαπημένη του το πολυπόθητο μονόπετρο.

 

Amy Adams & Darren De Gallo


(πηγή φωτογραφίας: @amyadams)

Η επιτυχημένη ηθοποιός και ο συνάδελφος της, Darren, άρχισαν να βγαίνουν το 2001. Μετά από εννέα χρόνια, το 2010 απέκτησαν την κόρη τους, Aviana, όσο ήταν ακόμα αρραβωνιασμένοι, ενώ τους πήρε άλλα πέντε (!) χρόνια για να παντρευτούν το 2015!

 

Naomi Watts & Liev Schreiber


(πηγή φωτογραφίας: @lievschreiber)

To 2007 η ηθοποιός κρατάει στα χέρια της, το πρώτο της μωράκι, τον Alexander. Ένα χρόνο μετά, του χαρίζει ένα αδερφάκι που του μοιάζει τόσο πολύ, σαν να είναι δίδυμα. Τα μωρά αρχίζουν να μεγαλώνουν και το καλοκαίρι του 2009 ο, ιδιαίτερα καλλιτεχνικός, Liev της κάνει την ερώτηση, στην οποία η Naomi απάντησε «Yes, I Do».

 

Jessica Alba & Cash Warren


(πηγή φωτογραφίας: @cashwarren)

Η ηθοποιός που είπε ότι θα αφήσει για λίγο την καριέρα της, για να διευρύνει την οικογένεια της και τελικά έφερε στον κόσμο αυτό τρία πανέμορφα παιδιά έπρεπε να περιμένει το πρώτο της μωρό να μεγαλώσει για να φορέσει το νυφικό της. Γιατί, ο Cash δεν ήταν και πολύ φανατικός του γάμου…

Πηγή:tlife.gr