Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ο επιτυχημένος κωμικός και παρουσιαστής του “Ταξί” αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που πιέστηκε αρκετά, όταν τον κατηγόρησαν ότι στην παράστασή του υπήρχε συνωστισμός και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

“Στην παράσταση στο θέατρο Γης έγραφαν όλοι για συνωστισμό. Ξεκίνησε η αθλητική εκπομπή “Δίκη της Δευτέρας” στο Open να λέει “γιατί ο κύριος Τσουβέλας έχει τόσο κόσμο στο θέατρο Γης” – είχαμε 3.600 εισιτήρια για την παράσταση, αλλά είναι το 75% με τον τότε νόμο – και δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει στα γήπεδα.

Και πιέστηκα πολύ εκείνη την εβδομάδα γιατί έβλεπα το όνομά μου παντού για ένα λόγο που είναι λόγος υγείας, ενώ είχαμε πάρει όλα τα μέτρα… Εγώ ήμουν εντάξει, με το ΑΤ Λευκού Πύργου να είναι παρών, με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας είχαμε κάνει μαζί όλη την ταξιθεσία και όλα τα συμβόλαια, αλλά περίμενα τα επίσημα έγγραφα. Δεν αντέδρασα, δεν τοποθετήθηκα γιατί ξέρω ότι ήμουν σωστός. Πιέστηκα αρκετά, αλλά εντάξει πέρασε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr