Σο Πάμε Δανάη ήταν καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί τόσο στην ζωή της όσο και στην δουλειά της αλλά και για την περίεργη συμπεριφορά από γνωστό άνθρωπο του χώρου της.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχασα ρόλο λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης αλλά δέχτηκα bullying για πάρα πολλούς λόγους, ακόμα και για το ότι θήλαζα πάρα πολύ καιρό ή ότι θήλαζα τελεία. Μου έχουν κάνει την ζωή δύσκολη πολλές φορές. Υπάρχουν πολλά αστεία που κρύβουν από κάτω πράγματα π.χ. δεν είμαι ομοφοβικός αλλά… τι αλλά ή είσαι ή δεν είσαι.

Ακόμα και στην σεξουαλική παρενόχληση δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να σε αγγίξει, μπορεί να πει κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Εγώ απαντώ.

Εμένα δε με έχει στριμώξει κανένας αλλά με έχει φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος το έχει σαν παράλληλο επάγγελμα αυτό και δεν είναι μόνο ένας, είναι μια ολόκληρη γενιά που λειτουργεί έτσι αστειευόμενοι.

Μπορεί να γίνεται στενό μαρκάρισμα και πόλεμος. Φτάνει με το να καλύπτουμε ανθρώπους που δεν πρέπει γιατί είναι εγκληματικό. Είμαι υπέρ του ξεμπροστιάζονται άνθρωποι που πρέπει να ξεμπροστιαστούν» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Με έχει φέρει σε δύσκολη θέση γνωστός άνθρωπος, το έχει σαν επάγγελμα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr