Μπορεί να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, όμως δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες της πολιτείας. Ο Σάββας Πούμπουρας έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πριν από περίπου τρεις μήνες ήρθε στη ζωή η κόρη του, καρπός του έρωτά του με την Αρετή Θεοχαρίδη. Τι και αν ανησυχεί με όσα συμβαίνουν, ο ίδιος δεν χάνει την ελπίδα του και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με τις γυναίκες τους.

Οι τρεις τους κινούνται στους ρυθμούς της νέας καθημερινότητας και προσπαθούν να αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο τους μέσα στο σπίτι. Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητες και να αποτελεί παράδειγμα για πολλούς, όμως την περίοδο της καραντίνας την περνά αγκαλιά με την κόρη του. Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις δεδομένης της κατάστασης χαίρεται τις πολύτιμες στιγμές μαζί με την Κύνθια.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Σάββας Πούμπουρας καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram αγκαλιά με την μικρή και δείχνοντάς μας την εντυπωσιακή θέα από το μπαλκόνι του.

Δες τη φωτογραφία:

Πατέρας και κόρη ποζάρουν αγκαλιά!

Πηγή:tlife.gr