Περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο Κρήτης περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χθες παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος που τον καλωσόρισαν θερμά.

Πρώτος σταθμός του προέδρου της Ν.Δ ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, που πρόκειται για ιδιωτική επένδυση. Εκεί είχε επαφή με στελέχη και εργαζόμενους αλλά και κόσμο.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προς τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανώλη Χαχλιούτη, που ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στους χώρους του Κεντρικού Σταθμού: «Η επένδυση αυτή αποτελεί παράδειγμα, δείχνει πόσο δημιουργικά πράγματα μπορούν να γίνουν. Και δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δίπλα σας και την επόμενη μέρα».

Η διοίκηση των ΚΕΤΛ του έκανε δώρο ένα ακονισμένο μαχαίρι με την προτροπή «όταν έχετε προβλήματα να τα κόβετε».

Το κτίριο που στεγάζεται ο κεντρικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ, αποτελούσε τμήμα του ιστορικού κτιρίου της Σαπωνοποιίας Αλεπουδέλη, της οικογένειας του Οδυσσέα Ελύτη.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου που προσκύνησε και άναψε κερί, κάνοντας βόλτα στους δρόμους της πόλης, χαιρέτισε και μίλησε με πολίτες του Ηρακλείου και τουρίστες που έκαναν τις αγορές ή τη βόλτα τους στο κέντρου του Ηρακλείου, ενώ συζήτησε με καταστηματάρχες για τα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με ευχές από τους πολίτες για καλή επιτυχία.

Πηγή ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.grΠηγή ert.gr