Δύσκολα πέρασαν τις προηγούμενες μέρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αφού η έξι μηνών κορούλα τους χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Όπως είχε αποκαλύψει η γνωστή τραγουδίστρια στο Instagram, η Μελίτα Δήμητρα νόσησε από αιφνίδιο εξάνθημα, δηλαδή μία ίωση του αναπνευστικού, την οποία κόλλησε από κάποιο ενήλικο μέλος της οικογένειας, που δεν έχει βέβαια τα συμπτώματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η μικρούλα έκανε και το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο όμως βγήκε ευτυχώς αρνητικό.

Η χαριτωμένη μπέμπα ανησύχησε αρκετά τους γονείς της με την περιπέτεια της υγείας της, όμως πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού όλοι μαζί επέστρεψαν στο σπίτι τους και την παλιά καθημερινότητά τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η Ελένη Χατζίδου, ξαπλωμένη δίπλα στην κόρη τους, στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στη λεζάντα που την συνόδευε, ο personal trainer περιέγραψε όλες τις στιγμές αγωνίας που πέρασαν από τη στιγμή που η μικρή εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα μέχρι και τη στιγμή που πήραν εξιτήριο.

Διάβασε αναλυτικά όσα έγραψε ο Ετεοκλής:

ΕΛΕΝΗ: Ετεοκλή η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστή

ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και πάρε τον παιδίατρο

ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό, ο Παιδίατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τόσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε)

Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει.. αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μόνο μια ( Θεέ μου βοήθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να πάμε σπίτι μας )

Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλά για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκεί μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο, μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό.

Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της..

Δόξα τον θεό τελικά όλα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιέστατο και είμαστε πλέον σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναίκα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της..

Μείνετε σπίτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε.. και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε.

Πηγή:tlife.gr