Η πιο εύκολη συνταγή για τα αγαπημένα χρωματιστά γλυκάκια.

#tsoulotip: Ανακατεύουμε απαλά τη μαρέγκα για να δημιουργήσουμε αέρα και να φουσκώσει.

ΥΛΙΚΑ

Για τα μακαρόν:

210 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου

90 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

3 ασπράδια, από αυγά medium

1 πρέζα αλάτι

½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για τη γέμιση:

360 γρ. ζάχαρη, άχνη

230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr