Παραδοσιακή ελληνική σούπα που όλοι μας λατρεύουμε.

#tsoulotip: 1. Αν θέλουμε να κάνουμε πιο πικάντικη τη φασολάδα μας , μπορούμε να προσθέσουμε και μία καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη. 2. Ανάλογα με το είδος του φασολιού, αλλάζει και ο χρόνος βρασίματος.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα για ένα βράδυ

200 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

300 γρ. ντομάτα κονκασέ

2 φύλλα δάφνης

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1+½ lt ζωμό λαχανικών (ή κοτόπουλου)

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Ψωμί, φρυγανισμένο

Φέτα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr