Μία παραδοσιακή συνταγή για τα καλύτερα φασολάκια με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και μυρωδικά.

Τα υλικά είναι:

1 κρεμμύδι

100 γρ. ελαιόλαδο

1 σκ. σκόρδο

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

500 γρ. πατάτες

1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας

50 γρ. κρασί λευκό

ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

300 γρ. νερό

1 κύβο λαχανικών

1 κιλό φασολάκια, φρέσκια ή κατεψυγμένα

1/3 ματσάκι δυόσμο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

1/3 ματσάκι μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

200 γρ. φέτα, προαιρετικά

1 κ.σ. ρίγανη, ξερή

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3-4 φέτες ψωμί

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr