Μία παραδοσιακή συνταγή για τα καλύτερα φασολάκια με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και μυρωδικά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 κρεμμύδι
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 500 γρ. πατάτες
  • 1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
  • 50 γρ. κρασί λευκό
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 300 γρ. νερό
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 1 κιλό φασολάκια, φρέσκια ή κατεψυγμένα
  • 1/3 ματσάκι δυόσμο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • 200 γρ. φέτα, προαιρετικά
  • 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 φέτες ψωμί

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr