Νόστιμα και εύκολα κοτοπιτάκια με τραγανό φύλλο και ελαφριά γέμιση με αρωματικά κομμάτια κοτόπουλο…
Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
Για τη σάλτσα
10 αντζούγιες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. εστραγκόν
250 γρ. μαγιονέζα
1 κ.γ. μέλι
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
πιπέρι
Για τη γέμιση
100 γρ. μπέικον
50 γρ. καλαμπόκι
200 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, ψημένο
20 γρ. παρμεζάνα
1 κ.γ. εστραγκόν
Για τη σύνθεση
420 γρ. φύλλο σφολιάτας
30 γρ. μαγιονέζα
40 γρ. σουσάμι
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com