Νόστιμα και εύκολα κοτοπιτάκια με τραγανό φύλλο και ελαφριά γέμιση με αρωματικά κομμάτια κοτόπουλο…

Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:

Για τη σάλτσα

10 αντζούγιες

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκ. σκόρδο

1 κ.σ. εστραγκόν

250 γρ. μαγιονέζα

1 κ.γ. μέλι

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι

πιπέρι

Για τη γέμιση

100 γρ. μπέικον

50 γρ. καλαμπόκι

200 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, ψημένο

20 γρ. παρμεζάνα

1 κ.γ. εστραγκόν

Για τη σύνθεση

420 γρ. φύλλο σφολιάτας

30 γρ. μαγιονέζα

40 γρ. σουσάμι

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr