Η απόλυτη σούπα του χειμώνα: Γιουβαρλάκια αβγολέμονο από τον Άκη Πετρετζίκη

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για τα γιουβαρλάκια

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα

150 γρ. ρύζι γλασέ

1/4 ματσάκι άνηθο

1 κ.σ. δυόσμο

15 γρ. αλάτι

πιπέρι

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 1/2 λίτρο νερό

φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι

2 φύλλα δάφνης

1 κ.σ. ζωμό λαχανικών σε βαζάκι

Για το αβγολέμονο

2 κρόκους, από μεσαία αβγά

1 κ.γ. κοφτό κορν φλάουρ

χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια

1 κ.σ. άνηθο

Για το σερβίρισμα

φέτα

ψωμί

ελαιόλαδο

ρίγανη

πιπέρι

Δείτε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr