Μπαράζ ανακοινώσεων από την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο με αφορμή την απόφαση για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου σε Αχαϊα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

“Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχε χθες τη δυσκολότερη εφημερία του 2021 με 68 εισαγωγές ασθενών θετικών στον κορονοϊό, όταν πριν από τέσσερις μέρες που εφημέρευε οι εισαγωγές ήταν περίπου οι μισές (35). Τι ακριβώς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να αγνοήσει η κυβέρνηση, τις εισηγήσεις των ειδικών;

Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει, να διχάσει και να επενδύσει στην καταστροφή, αντί να συστρατευθεί στον τιτάνιο αγώνα που έχει αναλάβει η Πολιτεία μαζί με τους πολίτες απέναντι στον ιό”, απάντησε σε αυστηρό τόνο η Αριστοτελία Πελώνη σε προηγούμενη ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου ο οποίος καλούσε την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν», τόνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καταλήγοντας:

«Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».

www.ertnews.grΠηγή ert.gr