Ευχάριστα είναι τα νέα για την καλλονή κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου! Η Εριέττα Κούρκουλου – σύμφωνα με πληροφορίες του asist.gr – πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βύρωνα Βασιλειάδη σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο στα τέλη του Ιουλίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι επιθυμεί να παντρευτεί σε ένα μικρό νησάκι που βρίσκεται μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου και μοιάζει σαν να «κρέμεται» από την Αντίπαρο.

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικές εμφανίσεις. Η Εριέττα Κούρκουλου έχει εμπιστευτεί για την πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής της τον σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο για το νυφικό της, που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα είναι σε ίσια γραμμή με λαμπερές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή.

Οι κουμπάροι τους θα είναι η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα καθώς και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα 100 άτομα!

Με το καλό!

Πηγή:tlife.gr