πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Ακόμη ένα… ραντεβού κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και της εφαρμογής της ρύθμισης για τη μετάδοση των μαθημάτων έδωσαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Πιο συγκεκριμένα ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ και ΠΑΜΕ βρέθηκαν στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, 26.05.2020, στα Προπύλαια για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Click4more: «Λύγισε» ο Τσιόδρας στο αντίο του! «Δεν του κάνω τη χάρη να αναφερθώ ξανά σ’ αυτόν»

Πρόκειται για το τρίτο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ζητούν να αποσυρθεί το “αντιεκπαιδευτικό” -όπως το χαρακτηρίζουν- πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, να καταργηθεί η τροπολογία και να μην εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση για τη ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων, να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία, να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το newsit.gr βρίσκεται στο σημείο και σας μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν. Να σημειωθεί πως κλειστές είναι οι οδοί Σταδίου και Πανεπιστημίου, ενώ η όλη… διαδικασία επισπεύθηκε καθώς στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε να βρέχει.

Δείτε τις εικόνες από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ.

To άρθρο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην…βροχερή Αθήνα – Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr