Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (30/8) ο Ζακ Όγκαστ. Ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επιστροφή του στο “τριφύλλι”, ο Όγκαστ τόνισε ότι θέλει να δείξει σε όλους ότι είναι παίκτης Euroleague.

Όσα είπε μετά την άφιξή του στην Ελλάδα:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εκπληκτικά. Εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έχω υπάρξει μέλος της ομάδας ξανά και έχουμε δουλειές που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ελπίζω να γίνουμε “ένα” ως ομάδα και να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο».

Για την επιστροφή του στην Euroleague: «Ήθελα λίγο χρόνο, έπρεπε να ωριμάσω λίγο μέσα στο παιχνίδι, να μάθω πράγματα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο και να έχουμε μια καλή σεζόν».

Για την επικοινωνία του με τον Γιώργο Βόβορα: «Ναι, ναι, μιλήσαμε πολύ το καλοκαίρι. Μου είπε πως το σημαντικό για εκείνον ήταν να βρει παίκτες με εξαιρετική συμπεριφορά, που θέλουν να κερδίζουν». 

Για τους στόχους του: «Θέλω να νικάω. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Θέλω να δείξω σε όλους ότι ανήκω στην Euroleague». 

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Τους γνωρίζω πολύ καλά, πάντα θα είναι δίπλα μας. Στέλνουμε την αγάπη μας. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν». 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Όγκαστ – “Να δείξω ότι ανήκω στην Euroleague” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr