Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, παραχώρησε συνέντευξη σε ουγγρικό Μέσο, τονίζοντας πως ξέρει ακριβώς ποιες είναι οι προσδοκίες των ανθρώπων και των φιλάθλων του “τριφυλλιού”, αλλά θα επιτευχθούν μόνο με πολλή δουλειά.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε σε Μέσο της Ουγγαρίας για την ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας ότι ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα (19/10). Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για τις επαφές που είχε με τον ισχυρό άνδρα των “πρασίνων”, Γιάννη Αλαφούζο, ενώ τόνισε πως δεν είναι… μάγος και θα χρειαστεί δουλειά για να επιστρέψει το “τριφύλλι” εκεί που το θέλουν οι οπαδοί του και οι άνθρωποι της ομάδας.

“Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Ετσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο “hocus pocus”! 
 Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάζλο Μπόλονι.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπόλονι: “Δεν είμαι μάγος να τα αλλάξω όλα σε μία μέρα! Έχουμε δουλειά” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr