Η συνταγή του Άκη που θα σε κάνει να μπεις στην κουζίνα το βράδυ του Σαββάτου.

Συστατικά

Για τη ζύμη

  • 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 90 γρ. νερό
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 30 γρ. σιμιγδάλι, για το άνοιγμα της ζύμης

Για τη σύνθεση

  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 30 γρ. κέτσαπ
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
  • 1/2 κ.γ. βασιλικό, ξερό
  • 50 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 50 γρ. έμενταλ, τριμμένο

Για το σερβίρισμα

  • 6-8 φέτες προσούτο
  • ρόκα baby

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr