Από τη μέρα που το Big Brother επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, οι ανατροπές είναι συνεχόμενες και πάντα φέρνουν τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Μια τέτοια μεγάλη έκπληξη αναμένεται να δούμε και στο αποψινό επεισόδιο, καθώς πέντε πρώην παίκτες θα θέσουν ερωτήματα σε αυτούς που βρίσκονται ακόμα μέσα στο σπίτι και μάλιστα θα πρέπει να απαντήσουν μπροστά σε όλους.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο Love it, οι πέντε πρώην παίκτες που θα “επιστρέψουν” σήμερα στο Big Brother είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Χρήστος Μακρίδης, η Ραμόνα Μοροσάνου, η Ραϊσα Κόντι και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

 

Οι ερωτήσεις αναμένεται να βάλουν ξανά “φωτιά” μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Ζακ είναι εκείνος που κατάφερε από τη χθεσινή δοκιμασία να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η νίκη του εκνεύρισε ορισμένους παίκτες καθώς ο ίδιος δεν έχει υπάρξει ποτέ υποψήφιος προς αποχώρηση. Υπάρχει όμως ένα ακόμα εισιτήριο που θα δώσει ασυλία σε έναν παίκτη και απόψε θα δούμε τη διεκδίκησή του. Έξι παίκτες θα προσπαθήσουν να βρουν στόχο και να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία σε ένα παιχνίδι που απαιτεί… τεχνική.

Την ίδια ώρα παλιοί συγκάτοικοι «μπαίνουν» στο σπίτι για να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις στους παίκτες. Πώς θα νιώσουν με τις ερωτήσεις που θα χρειαστεί να απαντήσουν;Πηγή:tlife.gr