Πάνω από 6.000 B2B συναντήσεις στην Greek Tourism Expo 2017 (video)

Ανανεωμένη σε θεματολογία και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς θα είναι η τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η Greek Tourism Expo 2017 θα υποδεχτεί 150 Hosted Byers (επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής) από 40 και πλέον χώρες και οι επαγγελματικές συναντήσεις που αναμένεται να διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης, θα ξεπεράσουν τις 6.000.

Στην έκθεση για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ένα πρότυπο βιοκλιματικό ξενοδοχείο που επιμελήθηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ενώ οι ημερίδες θα αφορούν τον νέο τρόπο που πιστοποιούνται πλέον τα boutique hotel, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα τουριστικά γραφεία, τις εξελίξεις στη διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος και την ανάδειξη του τουρισμού Υγείας.

Στόχος της έκθεσης θα είναι η ανάδειξη του τουρισμού πολυτελείας, οι αποδράσεις μικρής διάρκειας (City Break), ο εναλλακτικός αλλά και ο γαστρονομικός τουρισμός.

Έμφαση, εξάλλου, θα δοθεί στον ιατρικό τουρισμό, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, να εκφράζει τη βεβαιότητα, ότι «η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει επάξια μερίδιο από την αγορά του ιατρικού τουρισμού, που σε παγκόσμια κλίμακα αγγίζει τα 40 δισ. ευρώ«.

Σύνταξη:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Δήμητρα Ακριώτου, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δείτε εδώ: Πάνω από 6.000 B2B συναντήσεις στην Greek Tourism Expo 2017 (video)