Εκτός εκπομπής βρέθηκε σήμερα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στην έναρξη του “Πάμε Δανάη¨ το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η δημοσιογράφος δε θα βρίσκεται στην εκπομπή καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα επισήμανε πως αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο γεγονός υποβλήθηκαν όλοι σε τέστ Covid-19 με τα αποτελέσματά τους να είναι αρνητικά.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και είπε: “Τι έπαθα; Να συμβεί σε εμένα αυτό το πράγμα; Δεν έχω συμπτώματα… Ήμουν σε αυτό το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ με τα παιδιά…. Η δυσκολία είναι το να είσαι καραντίνα σε μια χώρα που δεν είναι καραντίνα. Ο Νικόλας ο άντρας μου τη γλίτωσε γιατί δεν ήταν μαζί μας. Έρχεται σαν τον ελληνικό στρατό τώρα απ’έξω και μας φέρνει φαγητό”.

Η δημοσιογράφος όπως αναφέρθηκε θα βρίσκεται σε καραντίνα και τις επόμενες μέρες μέχρι να επαναλάβει το τέστ για τον κορονοϊό και να βγει αρνητικό.Πηγή:tlife.gr