Ντόμινο αλλαγών προκαλεί ο «Μεγάλος Αδερφός» αφού λόγω του concept του αλλά και του κόστους του πρέπει να έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού.

Έτσι λοιπόν στη θέση του «My Style Rocks Gala» τις Παρασκευές θα προβάλλεται το επεισόδιο του «Big Brother», ενώ το Gala του ριάλιτι μόδας θα μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής και θα βγαίνει στον αέρα από τις 14:50 έως τις 18:30.

Έτσι λοιπόν τις Κυριακές δεν θα μεταδίδεται η εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου κρατώντας πλέον συντροφιά στους τηλεθεατές μόνο τα Σάββατα, από τις 14:50 έως τις 17:30. Ωστόσο, όπως δηλώνουν από το κανάλι του Φαλήρου οι αλλαγές αυτές είναι αναγκαστικές και δεν υπάρχει κανένα… σύννεφο στη σχέση τους με τη δημοσιογράφο τονίζοντας ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία αλλά και ότι η Τατιάνα Στεφανίδου αποδεικνύει τη στήριξη στο σταθμό και αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Οι αλλαγές μάλιστα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα γίνουν από αυτό το σαββατοκύριακο και έτσι το βράδυ αυτής της Παρασκευής» θα προβληθεί ξένη ταινία και το «My Style Rocks Gala» θα προβληθεί την Κυριακή το μεσημέρι…!

To άρθρο Ο «Big Brother» φέρνει αλλαγές στον ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr