Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Stories” με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου και αναφέρθηκε στην συνεπιμέλεια των παιδιών από τους γονείς τους, όταν εκείνοι παίρνουν διαζύγιο αλλά και στον τρόπο που επέλεξε εκείνη και ο πατέρας του γιου της, Μάριος Αθανασίου να μεγαλώσουν το παιδί τους.

“Το πρώτο που σκέφτηκα όταν χωρίζαμε (με τον Μάριο Αθανασίου) ήταν το πώς θα το πω στο παιδί γιατί του είχε μεγάλη αδυναμία. Το βράδυ που μετακόμισε ο Μάριος, πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε κι έπεσε στη θέση του πατέρα του στο κρεβάτι… Δεν τον ζήτησε ποτέ αλλά ήρθε και ξάπλωσε στη θέση του. Δεν αναρωτήθηκε ποτέ… Η παιδοψυχολόγος μου είπε “πρέπει να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις ακριβώς ότι έχετε χωρίσει” αλλά εγώ δεν μπορούσα.

Παρ’ όλα αυτά, κάπως δεν χρειάστηκε… ήξερε. Κάποια στιγμή το παράπονό μου ήταν αν αυτό το παιδί θα πει μεγαλώνοντας “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις αδελφές μου και δεν ζει μαζί μου”. Έφυγα εγώ από το σπίτι για να μην αλλάξει ο Αλέξανδρος δωμάτιο και είπα στον Μάριο να ‘ρθει εκείνος και δεν είχα και κανένα πρόβλημα.

Επίσης, με τον Μάριο επειδή είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν ταιριάξαμε ποτέ, έχουμε πάντα διαφορετικές απόψεις στο οτιδήποτε. Οπότε κάναμε το εξής… Όσο έμενε μαζί μου αποφάσιζα εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Μου λείπει πολύ ο Αλέξανδρος αλλά είναι ένα άλλο παιδί τώρα, είναι ένα μεγάλο παιδί”, ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

 Πηγή:tlife.gr