Καλεσμένη στην εκπομπή Direct του Alpha, ήταν το βράδυ της Τεταρτης, η Ναταλία Γερμανού! Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε χωρίς φόβο και πάθος στον Τάκη Χατζή και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η Ναταλία μίλησε για τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με έναν άνδρα δυο μόνο χρόνια μικρότερό της, αλλά και για την σχέση της με την Μαρία Ιωαννίδου!

Για το αν θα παντρευτεί: “Μετά από αυτό που συνέβη στον Πέτρο δεν εύχομαι να παντρευτώ για το καλό των άλλων” είπε γελώντας η Ναταλία

Για την υποκριτική:” Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός. Δε με άφηνε ο Φρέντυ. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Ηθοποιός θέλω να γίνω μου λέει ξέχνα το. Θα γίνεις μου λέει δημοσιογράφος…Πολύ δημοκρατικά”

Για τους άνδρες: “Έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι με μικρότερους άνδρες. Δεν πίνω αίμα δεν είμαι ο δράκουλας αλλά έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες. Με τους άλλους μισούς, δεν ασχολήθηκε κανείς  γιατί δεν έχει πλάκα”.

Για τον άνδρα που έχει στη ζωή της: “Έχω μια σχέση. Είναι δυο χρόνια μικρότερος. Μα και το δυο πιάνεται; Είναι εκτός χώρου και δεν μπορώ να πω καμία άλλη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι κάθε μέρα ξυπνάς και μπορεί να συμβούν τα πάντα στη ζωή.

Για τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό: “Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία”

Είχε παράλληλη σχέση ποτέ; Όχι αλλά μου ΄χει τύχει λίγο πριν ανακοινώσω τον χωρισμό να απιστήσω…

Για την Μαρία Ιωαννίδου: ” Ουδέποτε έχω τσακωθεί με τη Μαρία Ιωαννίδου. Δε βλεπόμαστε συχνά με τη Μαρία λόγω ωραρίων. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ”. Πηγή:tlife.gr