Καλεσμένος στην εκπομπή “Direct” βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Τάκη Χατζή για την γνωριμία με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και για τον θάνατο του πατέρα του, όταν εκείνος ήταν δύο χρονών, αλλά και την σχέση του με την κόρη του.

Στην αρχή της συνέντευξης ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος ρώτησε τον Δημήτρη Σταρόβα για τη γνωριμία του με την σύντροφό του και την πιθανότητα να παντρευτεί ξανά: “Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας και λάστιχο η συνείδηση της! Η Άννα δεν με ερωτεύτηκε στην αρχή. Ήταν και η πρώτη φορά που πήγε στα καμαρίνια, δεν το συνήθιζε. Την παρότρυνε μία κοινή μας φίλη.

Ξαφνικά της λέω ότι εμείς οι δύο θα γίνουμε ζευγάρι και μου απαντάει “ορίστε;”. Τέσσερα χρόνια είμαι μαζί με την Άννα. Αν ήταν δική μου απόφαση δεν θα παντρευόμουν γιατί το έχω κάνει κι άλλες δύο φορές. Πιστεύω ότι στο μυαλό ακόμη και της μεγαλύτερης φεμινίστριας υπάρχει ο γάμος. Ακόμη κι αυτή θα ψάξει έναν αντρικό ώμο”.

Συνεχίζοντας τις προσωπικές εξομολογήσεις, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τα παιδικά χρόνια του και το θάνατο τον πατέρα του, αλλά και τη σχέση που έχει με την 16χρονη κόρη του: “Ο πατέρας μου είχε αρραβωνιαστεί με τη μητέρα μου και όταν εκείνη έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε. Μέχρι τα 11 – 12, που παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας και όταν παντρεύτηκε η μάνα μου τον Σταροβα, πήρα το όνομα του. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών.

Δεν τον έχω γνωρίσει και δεν έχω δει φωτογραφίες. Η μορφή του δεν υπάρχει πουθενά στο μυαλό μου. Δεν μου έλειψε ο πατέρας γιατί η μάνα μου έπαιζε και τους δύο ρόλους επάξια. Η μάνα μου δε μου είπε ποτέ ψέματα, με αντιμετώπισε από μικρό έτσι, και το ίδιο κάνω και εγώ με την κόρη μου. Είναι όμως περίεργη η σχέση μας γιατί δεν είμαι με τη μητέρα της. Νιώθω ότι μου κρύβει πράγματα. Πρέπει να το δουλέψω λίγο, να την πείσω ότι θα είμαι εκεί για ο,τι χρειαστεί και ότι μπορεί να μου μιλήσει για ο,τι την απασχολεί”.Πηγή:tlife.gr