Το βράδυ της Τετάρτης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show“.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος παρουσιάζει την εκπομπή “Γράμμα για σένα” στο Open, παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το παρασκήνιο διαφόρων ιστοριών και δύσκολων στιγμών που είχε έρθει κατά καιρούς αντιμέτωπη στην εκπομπή, δήλωσε ότι ο μπαμπάς της είναι υιοθετημένος, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της.

Όσον αφορά το “Πάμε Πακέτο”, τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε, αλλά και την απότομη διακοπή του η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: “Δεν κοστολογείται ούτε η αγάπη ούτε το ανθρώπινο αίτημα για συνεύρεση με ένα δικό του άνθρωπο, αλλά εντάξει, συμβαίνει να είμαστε σε μία κατάσταση που υπάρχουν επιχειρήσεις, τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα ούτε οργανισμοί, δυστυχώς.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η εκπομπή δεν έπεσε πότε στα νούμερα. Παρότι είχε δυσκολίες απέναντι, ο κόσμος τη στήριξε τόσο πολύ, γιατί ήταν όλη η αλήθεια που βγήκε μέσα από εκεί. Τα πρώτα χρόνια δεν τα κοιτούσα καθόλου τα νούμερα. Μετά, όταν άρχισα να βλέπω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο για το αν θα παραμείνω στην τηλεόραση άρχισα να τα κοιτάω. Εμένα με ένοιαζε όλα τα χρόνια το αίτημα να έχει ένα αίσιο τέλος”.

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε την πιο δύσκολη ιστορία που της έτυχε όλα αυτά τα χρόνια: “Η πιο δύσκολη ιστορία, ήταν μία μητέρα που ήθελε να συναντήσει την κόρη της. Όταν ήταν 28 και το παιδί 4 άφησε τη μικρή στη Ελλάδα, στη γιαγιά, για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στον Καναδά. Όταν επέστρεψε και αποφάσισε να βρει την κόρη της, η κόρη δε τη συγχώρησε, δε δέχτηκε να τη δει. Ο τοίχος σε αυτό το πακέτο δεν έφυγε ποτέ. Ήταν αμήχανη στιγμή για μένα…Αν κάποιος θυμώνει και δε θέλει, δε γίνεται η εκπομπή, δεν έρχεται”.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της είναι υιοθετημένος αναφέροντας: “Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος και εγώ βρέθηκα σε μία εκπομπή που ένωνα ανθρώπους. Το ξέρω από μικρή. Πέθαναν οι γονείς του και τον υιοθέτησε ο θείος του. Ήξερε απόλυτα ο πατέρας μου. Ένα παιδί πρέπει να μαθαίνει μόνο αν το θέλει. Είναι θέμα των γονέων. Οι συμβουλές των ψυχολόγων είναι να το λένε σε μικρή ηλικία, 4-5 ετών όταν αρχίζει να καταλαβαίνει, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι ακραίο αργότερα και να το μάθει και να σοκαριστεί”.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε για τους δύο γιους της και τις επαγγελματικές πορείες τους. “Ο μικρότερος γιος μου στην αρχή της πανδημίας ήταν στην Αγγλία και ταλαιπωρήθηκε πολύ για να γυρίσει στη Ελλάδα. Τώρα είναι ακόμα εδώ. Νιώθει πολύ πιο ασφαλής κι εγώ σαφέστατα πιο ήρεμη. Ο μεγάλος μου γιος δουλεύει ως σκάουτερ στον ΠΑΟΚ. Ταξιδεύει συνέχεια, είναι καταπληκτική η δουλειά του”.

 

 

 Πηγή:tlife.gr