Ο οίκος Ηermes είναι γνωστός για τα είδη πολυτελείας με βασικές τις τσάντες του που κρατάνε οι πιο στιλάτες και πλούσιες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Σε μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς έχει προβεί το διάσημο brand ώστε να έχει τις δικές του πρώτες ύλες για την κατασκευή των προϊόντων του. Στόχος του οίκου είναι να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες φάρμες κροκοδείλων στην Αυστραλία, όπου θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50.000 κροκόδειλους προκειμένου να μετατραπούν σε πολυτελή είδη όπως τσάντες και παπούτσια. Η σκέψη αυτή ωστόσο έχει φέρει θύελλα αντιδράσεων από ομάδες προστασίας ζώων, που λένε ότι άλλοι οίκοι μόδας έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν δέρματα εξωτικών ζώων ενώ θεωρούν την κίνηση αυτή εγκληματική και πολύ επικίνδυνη για την ευημερία των κροκοδείλων.

Η κυβέρνηση της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, έχει ήδη χορηγήσει την έγκριση ανάπτυξης του έργου μένει λοιπόν να δούμε αν όντως θα γίνει πραγματικότητα και αν ο οίκος Hermes θα αγνοήσει την αντίδραση του φιλοζωικού κόσμου!

To άρθρο Ο οίκος Hermès ετοιμάζεται να φτιάξει την δική του φάρμα κροκοδείλων για τα πολυτελή αξεσουάρ του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .Πηγή:tlife.gr