Τα νυχτερινά κέντρα και τα θέατρα ήταν από τα πρώτα που έπληξε η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα. Επί τρεις μήνες, οι καλλιτέχνες κάθε χώρου δεν γνώρισαν πότε και εάν θα εργαστούν ξανά τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, επιτέλους δόθηκε το πράσινο φως από την κυβέρνηση, ώστε τα νυχτερινά κέντρα αλλά και τα καλοκαιρινά clubs να ανοίξουν ξανά από την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Το ποδαρικό στη νυχτερινή διασκέδαση θα κάνει ο μοναδικός Νίκος Βέρτης! Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος χαρίζει εντυπωσιακά και λαμπερά show κάθε φορά, πρόκειται να επιστρέψει στη σκηνή του YTON, το Σάββατο 13 Ιουνίου! Φυσικά, η επιστροφή του Νίκου Βέρτη στις νυχτερινές πίστες θα γίνει τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αλλά έχοντας και την οροφή του κέντρου διασκέδασης ανοιχτή.

«Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου έρχονται για να μας αιφνιδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho… Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πηγή:tlife.gr