Μόλις μερικές ημέρες μετά τον ρομαντικό τους γάμο στο Ναύπλιο, ο Παύλος Χρηστίδης και η σύζυγός του, Νάντια, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους! Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ έκανε την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος μέσα από τα social media, γνωστοποιώντας στον κόσμο ότι η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χθες Κυριακή.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε πριν μερικές εβδομάδες στο Βουλευτικό Ναυπλίου, εκεί όπου στεγάστηκε η πρώτη Βουλή των Ελλήνων, ενώ οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 5μισι χρόνια. Η κόρη τους ήρθε και επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

20.09.2020. Μια ημέρα που, κάθε της δευτερόλεπτο, θα μείνει αξέχαστο στη Νάντια και σε μένα.Καλώς ήρθες μικρή μας. ❤️ΥΓ: Στα υπόλοιπα δεν ξέρω, αλλά οι πατούσες κάτι μου θυμίζουν. 😎🙏🏼

Gepostet von Παύλος Χρηστίδης am Montag, 21. September 2020

Η ανάρτηση του ευτυχισμένου πατέρα

Η σύζυγος του Παύλου Χρηστίδη είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, έχει πτυχίο από ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και εργάζεται ως υπάλληλος, σε δικηγορικό γραφείο. Οι δυο τους αν και γνωρίζονταν, φυσιογνωμικά, από χρόνια, λόγω καταγωγής, αφού έχουν ρίζες και οι δυο από Άργος και Ναύπλιο, εντούτοις η συνάντηση και ο έρωτας με την πρώτη ματιά συνέβη πριν απο 5,5 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι.

Να σας ζήσει!

Πηγή:tlife.gr