Ο Δήμος Λειψών παρουσιάζει τις ομορφιές του νησιού σε ένα μουσικό βίντεο κλιπ (video)

Η πανδημία του κορονοϊού επέφερε ένα σοβαρότατο πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό το καλοκαίρι του 2020. Παρά τις όποιες δυσκολίες οι Λειψοί, το  ξεχωριστό νησί των Δωδεκανήσων, αποτέλεσαν και φέτος έναν ιδανικό προορισμό για πολλούς.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του παραπάνω γεγονότος και θέλοντας να προβάλλουν ακόμα περισσότερο τις ομορφιές του τόπου, ενόψει και της επόμενης τουριστικής σεζόν (2021), ο Δήμος Λειψών και ο Δήμαρχος κ. Φώτης Μάγγος παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο κλιπ, ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό «ταξίδι» στο νησί.

«Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, οι Λειψοί κατόρθωσαν να διατηρήσουν μεγάλο μέρος του μεριδίου τους κατά την περίοδο αιχμής με επίκεντρο τις κύριες εβδομάδες του Αυγούστου που η πληρότητα μας άγγιξε μέχρι και το 100%! Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως οι προσπάθειες μας απέδωσαν και για το λόγο αυτό θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, ενόψει της επόμενης τουριστικής σεζόν», εξήγησε ο κύριος Μάγγος.

Το εν λόγω βίντεο κλιπ, που θα συνοδεύει τις δράσεις προβολής του Δήμου για τη νέα σεζόν, σκηνοθέτησε (προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του) ο δημοφιλής σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος.

Τα σοκάκια των Λειψών, το ειδυλλιακό χωριουδάκι, οι όμορφες παραλίες προσφέρουν μοναδικές εικόνες, (κυρίως σχετικές με τις καλοκαιρινές αναμνήσεις)  για όσους αγαπούν ή είναι πρόθυμοι να αγαπήσουν το συγκεκριμένο νησί. Αλλά και το γνωστό Ιταλικό τραγούδι «I giardini di Marzo» -που ερμηνεύει στο βίντεο, με τον δικό του τρόπο, ο ίδιος ο Δήμαρχος Λειψών, μαζί με το συγκρότημα Έμμελον και την καλλιτέχνιδα Μαρίνα Μανωλάκου– αποτελεί ένα «κάλεσμα» για τους επίδοξους επισκέπτες του νησιού.

Στο πλαίσιο της προβολής των Λειψών εντός και εκτός Ελλάδας, ο ΕΟΤ έχει εκφράσει ήδη την πρόθεση του για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο κλιπ.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Δήμος Λειψών

Φωτογραφία-βίντεο: Δήμος Λειψών/ YouTube

www.ert.grΠηγή ert.gr