Ο Αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης μιλά αποκλειστικά στην ΕΡΤ για τη σεισμική ακολουθία των τελευταίων ωρών που έχει φέρει αναστάτωση, τόσο στους κατοίκους της Εύβοιας όσο και της Αττικής.

Ο κ. Κελαϊδίτης περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί, τονίζοντας αρχικά ότι είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους της περιοχής. «Η ενημέρωση των επιστημόνων ότι ίσως ο πρωϊνός σεισμός να ήταν ο κύριος είχε καθησυχάσει τους ανθρώπους αλλά η σεισμική δόνηση πριν από λίγο, έκανε πιο περίπλοκη και ανησυχητική την κατάσταση», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ακόμη, επιβεβαίωσε ότι «Δεν έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές» αλλά πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται και προτιμούν να διανυκτερεύσουν έξω από τα σπίτια τους.

«Ύστερα από επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, στην περίπτωση που οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι κινδυνεύει στην κατοικία του μπορεί να μεταβεί σε κάποια από τα καταλύματα και τους ξενώνες που θα διαθέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Έως τώρα δεν έχει γίνει κάποιο τέτοιο αίτημα», είπε κλείνοντας ο κ. Κελαϊδίτης.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.grΠηγή ert.gr