Μία από τις διαγωνιζόμενες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στο φετινό κύκλο του GNTM δεν είναι άλλη από την Ίριδα.  Η κοπέλα που είχε πάει και πέρυσι στον διαγωνισμό χωρίς ωστόσο να καταφέρει να περάσει στο σπίτι, φέτος που βρίσκεται μέσα στον διαγωνισμό έχει δείξει πόσο δυναμική είναι.

Στο χθεσινό μάλιστα επεισόδιο είχε και μια έντονη διαφωνία με τον κριτή Δημήτρη Σκουλό. Αυτό το γεγονός σχολίασε ο αδερφός της μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Happy Day.

“Νομίζω ότι η Ίριδα είχε πολύ άγχος για αυτό αντέδρασε έτσι με τον Δημήτρη Σκουλό. Νομίζω ότι αυτό που προσπάθησε να πει είναι ότι δε θέλει να επηρεαστεί από τις προσδοκίες που είχαν οι κριτές… Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι ότι η Ίριδα βγαίνει πιο δυναμική, αυτό που βλέπετε στο παιχνίδι βέβαια είναι και αποτέλεσμα μοντάζ. Δεν είναι η συνολική εικόνα. Νομίζω ότι πήγε αποφασισμένη φέτος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη δοκιμασία με τον Έντουρντ κατά την οποία την είδαμε να βάζει τα κλάματα ο αδερφός του μοντέλου παραδέχτηκε ότι ένιωσε άβολα.

 Πηγή:tlife.gr