Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ιστορική πρόκριση στην Ευρώπη, “σκοτώνοντας” την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πανηγύρισε με… τρέλα και μαζί με τους 6.000 οπαδούς των Πειραιωτών που δημιούργησαν μαγική ατμόσφαιρα στο Έμιρεϊτς.

Ο “ισχυρός άνδρας” των Πειραιωτών ήταν εκστασιασμένος μετά το τέλος του αγώνα και μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv για μία ονειρική βραδιά.


Οι δηλώσεις του Μαρινάκη

“Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Δεν σταματάμε. Ήταν μία τεράστια νίκη. Μία πολύ μεγάλη πρόκριση μέσα σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Το ευχαριστηθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είχαμε πει στους παίκτες μας να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. Είπα στον προπονητή πριν τον αγώνα ότι “σήμερα θα κερδίσετε”. Το είχαμε πιστέψει και το καταφέραμε.

Μαζί με 6.000 οπαδούς μας ήταν μία ονειρική βραδιά για όλους μας. Μακάρι ο Θεός να μας αξιώσει για τέτοιες βραδιές. Ήταν μία μεγάλη δικαίωση για όλους εμάς. Τους το χρωστάγαμε αυτό. Στον κόσμο μας. Το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Ο Ολυμπιακός φέτος έπαιξε με πολύ δυνατούς αντιπάλους στην Ευρώπη. Το πιστεύουμε και πιστεύουμε σε όλους. Είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Άρα συνεχίζουμε”.

 Πηγή:newsit.gr