‘Ολγα Γεροβασίλη: Εμπροσθοβαρές, γενναίο και εφικτό το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Εθνικό στοίχημα είναι αν θα δράσουμε αποτελεσματικά με τα όπλα που διαθέτουμε, χωρίς νέο δανεισμό και αύξηση του χρέους, δήλωσε στην ΕΡΤ η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ¨Ολγα Γεροβασίλη, καλώντας την κυβέρνηση σε σοβαρό διάλογο επί των προτάσεων που κατέθεσε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση με το πρόγραμμα «#ΜένουμεΌρθιοι», για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

«Εμπροσθοβαρές, γενναίο και εφικτό χωρίς να βάζει τη χώρα σε νέες περιπέτειες», χαρακτήρισε η κυρία Γεροβασίλη το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι το μαξιλάρι ασφαλείας είναι «πλεονέκτημα για τη χώρα μας»  ενώ, όπως είπε,  από τα συνολικά 37 δισ. τα 16 είναι δεσμευμένα για τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας.

Αυτά που πρέπει να κάνουμε δεν έχουν σχέση με το χθες, τόνισε η ¨Ολγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση φαίνεται να λειτουργεί με το «βλέπουμε και κάνουμε μπαλώματα», ενώ «η κοινωνία πλήττεται οριζόντια, οι υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε».

«Βλέπουμε δειλή και διστακτική την Ευρώπη που σήμερα στο Γιούρογκρουπ καλείται να πάρει πολτικές αποφάσεις», ανέφερε τέλος, η κυρία Γεροβασίλη.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.grΠηγή ert.gr