Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την Ολίβια Γαβρίλη, αφού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή δημοσιογράφος και blogger λίγο μετά την αποβολή της στις αρχές του περασμένου Μάη, έμεινε ξανά έγκυος και σήμερα ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ολίβια Γαβρίλη ποζάρει χαμογελαστή φορώντας το μαγιό της και κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ σχολιάζει:

«Ευχαριστούμε για τις τόσες πολλές ευχούλες για την εγκυμοσύνη. Είχα ένα πολύ ζόρικο πρώτο τρίμηνο με ναυτίες, δυσπεψία και υπνηλία στο μέγιστο βαθμό, για αυτό ψιλοχάθηκα, αλλά τώρα πια στον 4ο μήνα τολμώ να πω πως έχω πάρει αρκετά τα πάνω μου. Η κοιλιά πετάχτηκε χωρίς υπερβολή από την 9η-10η βδομάδα. Η αυχενική πήγε τέλεια και μας έδωσαν μια εκτίμηση φύλου, αλλά θα το οριστικοποιησουμε σε λίγες μέρες με την αγαπημένη μου γιατρό».

Η Ολίβια Γαβρίλη μετρά ένα χρόνο σχέσης με τον σύζυγό της, Σταύρο Λασκαρίδη, και οι δυο τους αδημονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ακόμα τρία παιδιά, δύο από το γάμο της με τον Μάνο Αντώναρο, τον Αχέλαο και την Αθηνά και ένα από τη σχέση της με τον Μάνο Κουρεμπή, τον Άγγελο.

Πηγή:tlife.gr