Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν στο “The Booth” και οι τηλεθεατές θα δουν το αληθινό πρόσωπο των κοριτσιών, ενώ αλλάζει και η δομή της εκπομπής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν το φινάλε, οι τέσσερις οικοδέσποινες Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα έκαναν κάτι που ξάφνιασε τους τηλεθεατές.

Καθώς μιλούσαν για τα νέα δεδομένα της εκπομπής, ξεκίνησαν να αφαιρούν από το πρόσωπό τους το μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πώς είναι ακομπλεξάριστες, αλλά και πώς διαθέτουν φυσική ομορφιά.

Τα κορίτσια ξεβάφτηκαν, λοιπόν, και το διασκέδασαν πολύ!

“Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν και γι’ αυτό τον λόγο ξεκινάμε να αλλάξουμε λιγάκι…”, είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την Σοφία Μουτίδου να επισημαίνει: “Επειδή μας λέτε όλοι ότι είμαστε πολύ βαμμένες, θα έρθετε από Δευτέρα πιο κοντά στο αληθινό μας πρόσωπο…” .

“Θα αλλάξει αρκετά η δομή της εκπομπής να ξέρετε…”, αποκάλυψε στη συνέχεια η Πηνελόπη, ενώ η Σοφία με χιούμορ σχολίασε: “Εμείς βαμμένες θα είμαστε, αλλά λέμε να υποδεχτούμε τη Δευτέρα καθαρές. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ούτε στην Ιταλία, ούτε στη Γερμανία, ούτε στην Αμερική…”. 

Δες το βίντεο που ακολουθεί:Πηγή:tlife.gr