Σε άλλες αρέσουν οι τσάντες. Designer ή high street, από δέρμα ή άλλα σύγχρονα υλικά, με λογότυπα, μικρές-μεγάλες γεμίζουν κατά δεκάδες τα ράφια της ντουλάπας.

Από την άλλη υπάρχουν οι shoe lovers, με τα παπούτσια να γίνονται συνώνυμα του φετίχ. Φλατ και με τακούνι, κλασικά ή με πλουμιστά στολίδια που τα κάνουν να μοιάζουν luxurious, είναι η μεγάλη εμμονή των fashionista.

Υπάρχουμε, όμως, κι εμείς που δεν βλέπουμε την ώρα να πέσει η θερμοκρασία και να κρυώσει ο καιρός, για να φορέσουμε το πιο elegant και ζεστό πανωφόρι μας.

Ιδανικά από γούνα -εννοείται συνθετική. Η υφή και το χρώμα τους μας ενθουσιάζουν. Οι γούνες αποπνέουν πολυτέλεια και χαρίζουν έξτρα πόντους στιλ με μία κίνηση.

Το street style μας έμαθε να τις φοράμε όχι μόνο σε επίσημες περιστάσεις αλλά και πάνω από τα casual, καθημερινά ακόμα και sporty σύνολα.

 

 

Οι γούνες της σεζόν είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά. Νέα χρώματα, ανανεωμένα classics, διαφορετικές γραμμές και μήκη, που κολακεύουν διαφορετικές σιλουέτες.

Εμείς εντοπίσαμε τις ωραιότερες για κάθε budget και στιλ για να βρείτε ανάμεσα τους την δική σας αγαπημένη.Πηγή:bovary.gr