Η μόδα δεν θα απογοητεύει ποτέ όσους αφήνονται με πάθος στην γοητεία της. Εχει τον τρόπο να πλάθει μικρούς κόσμους, να πλαισιώνει με ευφάνταστο τρόπο την προσωπικότητά μας.

Οι συμβουλές από ανθρώπους που την μελετούν και αφοσιώνονται στην παρατήρησή της έχουν πάντα ενδιαφέρον. Η στήλη της wardrobe curator Πελαγίας Χριστάκη μόλις συμπλήρωσε ένα χρόνο στη BOVARY. Οι στιλιστικές απορίες σας βρήκαν τις απαντήσεις που έψαχναν και η συνέχεια είναι μπροστά.

Η Πελαγία Χριστάκη και αυτή την Τρίτη μέσα από την στήλη της, κάνει την μόδα παιχνίδι. Συμβουλές για shopping και στιλιστικά tips είναι εδώ.

K.Μ: Πελαγία με λένε Κ. και είμαι 28 ετών. Σε διαβάζω ανελλιπώς. Σου στέλνω γιατί έχω πάρει δραστικές αποφάσεις αυτή τη σεζόν και θέλω τη γνώμη σου. Είναι τόσο ωραία αυτά που μας γράφεις κάθε εβδομάδα. Λοιπόν, ούτε πολύ λεπτή με λες, αλλά σίγουρα όχι γεμάτη. Πώς τα καταφέρνω κάθε χειμώνα και ντύνομαι με τρόπο που μου προσθέτει κιλά για πλάκα. Ερχεται η άνοιξη και φαίνεται το πραγματικό μου σώμα. Θέλω να ντύνομαι με τρόπο που να με κρατά ζεστή και παράλληλα να μην είμαι σαν κρεμμύδι. Κάθε συμβουλή σου θα είναι πολύτιμη Πελαγιάκι. Κisses!  

Πελαγιάκι; Πόσα υποκοριστικά- χαϊδευτικά μου έχετε βγάλει λολ! Ωραίο είναι πάντως!

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το ότι ντυνόμαστε σαν «κρεμμύδια» το χειμώνα, δύσκολα, όμως, μπορούμε να το αποφύγουμε αν δεν έχουμε φτιάξει μια capsule wardrobe με κομμάτια που αλληλοσυνδυάζονται.

Σημαντικό στοιχείο είναι να δώσεις προσοχή στη σύνθεση, μπορείς να βρεις κασμιρένια πουλόβερ και μάλλινα σε πολύ προσιτές τιμές πια.

Αν επιλέξεις ένα συνθετικό πουλόβερ καλύτερα να είναι ένα που θα εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς (ως φόρεμα). Η αραιή πλέξη χρειάζεται μόνωση από μέσα με κάτι βαμβακερό και στέκεται καλύτερα στο σώμα ως φόρεμα, ενώ η λεπτή πλέξη «κολλάει» στο σώμα, προτίμησέ την για να κάνεις layering.

Επένδυσε σε ένα καλό παλτό που θα πλαισιώνει ακόμα και το πιο απλό outfit: στο χρώμα της σεζόν και παντοτινό, το κάμελ ή καρό.

 

 

 



Πηγή:bovary.gr