Οι «καυτοί» διάλογοι και οι εκβιασμοί του καθηγητή (video)

«Καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών οι συνομιλίες που φέρνει στο φως η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και των ηλεκτρονικών λογαριασμών του. Στους διαλόγους που δημοσιεύει η Real News, αποκαλύπτεται ο τρόπος που προσέγγιζε τις φοιτήτριες και η πίεση που τους ασκούσε, αλλά και ο ρόλος του φροντιστηρίου που θησαύριζε με τα δήθεν δίδακτρα που πλήρωναν οι σπουδαστές για να περνούν τα μαθήματα του καθηγητή.

Μετά τις 13 επώνυμες καταγγελίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων τους τελευταίους μήνες που διενεργούσαν την έρευνα, ώστε να οδηγήσουν το κύκλωμα ενώπιον της δικαιοσύνης, πλέον είναι δεκάδες οι καταγγελίες που φθάνουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, και οι αστυνομικοί πραγματικά δεν προλαβαίνουν να παίρνουν καταθέσεις.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ζητήσει από τις εισαγγελικές αρχές να επιστραφεί η δικογραφία σε αυτούς, προκειμένου να περιληφθούν και όλες οι νέες καταγγελίες.

Η δικογραφία είναι ογκωδέστατη καθώς ξεπερνά τις 600 σελίδες. Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους 20 ψηφιακούς δίσκους και 190 απομαγνητοφωνήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με τις συνομιλίες του καθηγητή με φοιτητές, αλλά και τις επικοινωνίες των συνεργών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογα με την πορεία της ανάκρισης, δεν αποκλείεται να προκύψουν στη συνέχεια ποινικές ευθύνες και σε βάρος άλλων προσώπων.

Σχετική είδηση: «Βροχή» οι καταγγελίες για την ανομολόγητη δράση του καθηγητή (video)

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.grΠηγή ert.gr