Το κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης, το εμβληματικό Athénée, υποδέχεται για όλο τον Φεβρουάριο τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastry chef (ή αλλιώς pastritect, από το “pastry” & το “architect”) και πολύ ταλαντούχου Dimitris Economides.

Το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, πολλοί επώνυμοι φίλοι βρέθηκαν στην έναρξη της συνεργασίας, γέμισαν τα σαλόνια του Athénée, αλλά και τα εξωτερικά τραπέζια στον όμορφο πεζόδρομο και απόλαυσαν το Lazy Sunday Brunch α, με ελκυστικές επιλογές από νόστιμα comfort πιάτα και φυσικούς χυμούς.

Όλοι, όμως, είχαν να πουν τα καλύτερα και για την τάρτα κάστανο, τη Madame Choux Choux και τα υπόλοιπα επιδόρπια που παραλάμβαναν από τα χέρια του pastry chef στον εντυπωσιακό buffet που στήθηκε στο κέντρο του Athénée.





Πηγή:gossip-tv.gr