Οι μόνες… βόλτες που μπορεί να κάνει πλέον η Τόνια Σωτηροπούλου είναι με τον τετράποδο φίλο της, την Στέλλα! Η γοητευτική ηθοποιός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και τρεις εβδομάδες μαζί με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και έναν χρόνο περίπου σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και περνάει μαζί την καραντίνα!

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία αποτελεί μια ιδιαίτερα φιλόζωη γυναίκα και προασπίζεται συνεχώς τα δικαιώματα των ζώων, έστειλε το μήνυμα με αριθμό 6 στο 13033 και έφυγε από το σπίτι της! Μαζί με την πανέμορφη Στέλλα βγήκαν στο κοντινό πάρκο και απόλαυσαν την φύση και τον ηλιόλουστο καιρό! Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και η Τόνια μαζί με την σκυλίτσα της έχουν την ευκαιρία και φυσικά το δικαίωμα να βολτάρουν όσο θέλουν, παρά τα αυστηρά μέτρα περί κυκλοφορίας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, όμως, το έχει ρίξει και στην μαγειρική και συγκεκριμένα… στην vegan και καθημερινά δημιουργεί γευστικά πιάτα για εκείνη και τον αγαπημένο της.

Όταν δεν μαγειρεύει ή δεν βλέπει ταινίες και σειρές, η αγαπημένη ηθοποιός λατρεύει να κάνει διαλογισμό και έτσι να ηρεμεί και να ξεφεύγει από την πρωτόγνωρη πραγματικότητα που βιώνουμε…

Πηγή:tlife.gr