Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα (video)

Η νέα αιματηρή επίθεση είναι σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. συνέχεια στον ασίγαστο πόλεμο μεταξύ συμμοριών για το μοίρασμα της νυχτερινής πίτας.

Το θύμα, φέρεται να είναι μέλος σε ένα από τα κυκλώματα προστασίας. Είναι γνωστός ως «θαμνάκιας» και το όνομά του βρίσκεται δίπλα σε άλλα βαριά ονόματα της νύχτας για τους οποίους είχαν σχηματιστεί δικογραφίες.

Μέχρι πριν από 3 χρόνια τα κυκλώματα της νύχτας είχαν συγκεκριμένους αρχηγούς που κανείς δεν πείραζε. Ξαφνικά όμως το Μάιο του ‘17 εκτελείται το πρώτο συμβόλαιο θανάτου με θύμα έναν bodybuilder. Τον εκτελούν έξω από το σχολείο του 11χρονου γιου του στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθεί αιματοκύλισμα. Γνωστά ονόματα της νύχτας γίνονται στόχος. Ανάμεσά τους ο άνθρωπος που ήταν γνωστός ως big boss. Δολοφονείται στις 17 Ιανουαρίου του 2018 στο Χαιδάρι με 22 σφαίρες.

Ακολουθούν τρεις ακόμη δολοφονίες μέσα στον ίδιο χρόνο: μέλους συμμορίας γνωστού ως «Μπούμπης» με 11 σφαίρες έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους, πρώην ΕΚΑΜΙΤΗ έξω από ταβέρνα της Παλλήνης, του γνωστού στην νύχτα ως «Καράφλας» στο Παλαιό Φάληρο και μίας γυναίκας γνωστής ως bella mafia στην Κηφισιά.

Οι περισσότερες δολοφονίες παραμένουν ανεξιχνίαστες καθώς στη νύχτα υπάρχει ο νόμος της ομερτά.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

www.ert.grΠηγή ert.gr