Η Δούκισσα Νομικού δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να κρατά την αισιοδοξία της ψηλά, παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, με την εξάπλωση του κορονοϊού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μένει σπίτι τα τελευταία δυόμισι χρόνια, καθώς έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Σε αυτό το διάστημα, η Δούκισσα έφερε στον κόσμο δύο πανέμορφα παιδάκια και έτσι η μέρα της έχει γεμίσει με παιχνίδια και χαμόγελα χαράς.

Τώρα που δεν μπορεί να βγαίνει έξω για κανένα λόγο, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική στο σπίτι της. Ο λόγος δεν είναι για να φτιάξει άψογο κορμί για το καλοκαίρι (το οποίο έτσι και αλλιώς διαθέτει) αλλά για να της φτιάξει η διάθεση σε αυτή την περίεργη περίοδο που ζει ο πλανήτης.

«Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δεν βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω! Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε. Είσαι μαζί μου;» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τη νέα της αγαπημένη συνήθεια.

Πηγή:tlife.gr