Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο “Θεός” στην τελευταία του κατοικία – Αναπαύεται δίπλα στους γονείς του (video, pics)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην τελευταία του κατοικία, με τον Ντιεγκίτο να αναπαύεται δίπλα στους γονείς του.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Ο “Θεός” του ποδοσφαίρου δεν βρίσκεται πια στη ζωή, καθώς προδόθηκε από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον πλανήτη.

Στην Αργεντινή κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος και η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί της Πέμπτης.

Χιλιάδες άνθρωποι πήγαν στο κτίριο της προεδρίας της Αργεντινής για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε, με τις ουρές να είναι ατελείωτες, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και επεισόδια με τις αστυνομικές αρχές.

Οι αρχές διέκοψαν την τελετή και μετέφεραν το φέρετρο με τη σορό σε άλλο κτίριο της Casa Rosada. Στη συνέχεια, ο Μαραντόνα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Μπέλα Βίστα, με τη νεκροπομπή να γίνεται με συνθήματα.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Ντιέγκο στην τελευταία του κατοικία.

Η τελετή της ταφής έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 25 ατόμα. Ο Ντιεγκίτο ετάφη δίπλα στους γονείς του στην Μπέλα Βίστα λίγο μετά την πρώτη ώρα (01:00) της Παρασκευής.


 

 

 

 

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα

Τα ευτράπελα ήταν πολλά στο τελευταίο αντίο, με τους Αργεντινούς να κάνουν λόγο για κακή οργάνωση. Ο οδηγός της νεκροφόρας μπέρδεψε την έξοδο στη περιφερειακή οδό με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η σορός του Μαραντόνα να φτάσει στο νεκροταφείο, ενώ ένα άτομο έφτασε πολύ κοντά στη νεκροφόρα.

To άρθρο Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο “Θεός” στην τελευταία του κατοικία – Αναπαύεται δίπλα στους γονείς του (video, pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή:newsit.gr