Η αγαπημένη σεφ, Ντίνα Νικολάου εκτός από εξαιρετική μαγείρισσα και επιχειρηματίας είναι και μια τρυφερή μαμά.

Ακόμη και τώρα που τα παιδιά της είναι πλέον μεγάλα, εκείνη μιλά για τους γιους της και λιώνει!

Τα παιδιά σου βρίσκονται στη Γαλλία;
«Τα παιδιά μου είναι εκεί, μόνο στην περίοδο της καραντίνας έτυχε να βρίσκονται στην Ελλάδα, πότε την περάσαμε μαζί και οι τέσσερις, στο σπίτι μας στα Μελίσσια. Ήταν μια καλή ευκαιρία, ήταν ωραία, γιατί ήμασταν μαζί τόσες μέρες, τρώγαμε μαζί 3 φορές την ημέρα, είχαμε πολλά χρόνια να βρεθούμε όλοι μαζί. Τα δυο μου αγόρια έχουν τρομερά ενδιαφέροντα κι ήταν σαν να είχαμε την καλύτερη παρέα τόσες μέρες. Περάσαμε απίθανα στην καραντίνα, αφού το λέω και ντρέπομαι. Είχαμε τεράστια άγχη βέβαια, δεν ξέραμε, δε γνωρίζαμε αν θα βγούμε ποτέ από τα σπίτια μας. Όταν άκουσα ότι “έκλεισαν” όλο τον κόσμο, μου “κόπηκαν τα πόδια”, είπα: “Τέρμα, αυτό είναι… τελειώνουμε…”. Να κλειστεί όλη η ανθρωπότητα; Έπαθα σοκ»

Μαγειρεύει κάποιος άλλος στο σπίτι εκτός από εσένα;
«Δεν αφήνω να μαγειρέψει κανένας άλλος στο σπίτι, μόνο εγώ μαγειρεύω. Αυτό το κάνω πάντα εγώ, κανένας άλλος»

Δεν σε βοηθάνε;
«Πλένουν πιάτα, κάνουν διάφορες άλλες δουλειές, αλλά όχι επί της μαγειρικής. Ο Στέλιος, ο δεύτερος γιος μου, που είναι δικηγόρος-οικονομολόγος, κάνει πολύ ωραία κοκτέιλ, ο μεγάλος, που είναι αρχιτέκτονας, είναι πολύ καλός σε άλλα, μπορώ να τον
στείλω για ψώνια, είναι οργανωτικός… Τις μοιράζω τις δουλειές. Εγώ
είμαι στο στερεό κουμάντο, είμαι στην κουζίνα… Είναι ωραία, είμαστε καλή παρεούλα»

Σε φαντάζεσαι σε ρόλο γιαγιάς;
«Όχι ακόμα, γιατί είμαι πολύ νέα, αισθάνομαι ότι δεν το έχω ακόμα… αγαπώ πολύ τα παιδάκια. Με το μωρό της Γωγώς, της αδελφής μου, έχω πάθει σοκ. Κάθε δύο μέρες περνάω από το σπίτι τους να το δω», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

Πηγή:gossip-tv.gr